Kerststukjesactie 2020 β„πŸŽ„

Wie Wordt de Winnaar?

De temperatuur daalt een aantal graden, het wordt vroeger donker, de verwarmingen branden en de lichtjes op straat en in de huizen schijnen ons tegemoet. Dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen! En wat is nou een feest zonder versiering? Tijd om de mensen blij te maken met de kerststukjes!

Onze scouts verkopen dit jaar drie prachtige kerstukjes: rood, goud en zilver. Vergeet niet je bestelling(en) op zaterdag 21 november naar de Radboudgroep te brengen en bij de staf in te leveren?

Β 

Van elke speltak binnen onze scouting wordt er gekeken wie de beste kerststukjesverkoper is. De beste verkopers winnen een prijs en komen op de website te staan. Dit jaar krijgt iedereen die minimaal 3 kerststukjes verkoopt een insigne.

Hartstikke bedankt voor jou inzet in deze lastige tijden!

Ken je niemand bij de club, maar wil je toch  één van deze mooie stukjes in huis of cadeau geven, dan kunnen er bestellingen per mail gedaan worden.

Mail de bestelling naar: radboudwelpen@hotmail.nl

De kerststukjes kunnen alleen op bestelling afgehaald worden op 5 december van 13:00 uur tot 13:30 Γ³f van 17:00 uur tot 17:30 uur. Voor de leden gelden er per speltak andere tijden. Zie de brief.

Β 

Alvast bedankt!

Wij hopen dit jaar weer veel kerststukjes te kunnen verkopen!