scouting-gebouw-695x200

Helaas geen verhuur ivm het coronavirus

In verband met de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus vanuit Scouting Nederland, verhuren we momenteel ons clubhuis niet. Zodra de maatregelen versoepeld zijn, willen we jullie van harte verwelkomen. Dus neem alvast een kijkje in ons prachtige clubhuis!

Ons clubhuis

In 2011 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe clubhuis, gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos en de Amstelveense Poel. Het clubhuis staat op een afgesloten terrein wat gedeeld wordt met 2 andere scoutinggroepen. Er is een grasveld met vlaggenmast op het terrein aanwezig voor spelletjes. Ook is er nog een haventje aanwezig waar onze boten liggen.

Het clubhuis is in 2011 in gebruik genomen en bestaat uit 6 lokalen, een keuken en is voorzien van 4 losse toiletten en 2 douche / toilet combinaties verdeeld over 2 verdiepingen.
Op de begane grond bevind zich een groot lokaal (het Welpenlokaal), een kleine lokalen (het Beverlokaal), keuken, 2 wc’s en 2 wc/douche combinaties. Op de tweede verdieping zijn 2 grote lokalen (het Watergidsenlokaal en het Zeeverkennerslokaal), een klein lokaal (het Wilde Vaart lokaal) en 2 wc’s aanwezig.

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor de volledige grootte.

VerhuurPlattegrond_BeganeGrond

VerhuurPlattegrond_Verdieping
Wil je ons gebouw huren, of heb je vragen over het gebouw?

Klik dan hier om het formulier te downloaden

Of mail je vraag naar: verhuur@radboudgroep.nl

 

Zeeverkennerslokaal