Ons clubhuis

Wij verhuren ons clubhuis volgens de regels van Scouting Nederland. Het liefst verhuren we ons clubhuis aan scoutinggroepen en jeugdverenigingen. Jullie zijn van harte welkom!

Neem alvast een kijkje in ons prachtige clubhuis

In 2011 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe clubhuis, gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos en de Amstelveense Poel. Het clubhuis staat op een afgesloten terrein wat gedeeld wordt met 2 andere scoutinggroepen. Er is een grasveld met vlaggenmast op het terrein aanwezig voor spelletjes. Ook is er nog een haventje aanwezig waar onze boten liggen.

Het clubhuis is in 2011 in gebruik genomen en bestaat uit 6 lokalen, een keuken en is voorzien van 4 losse toiletten en 2 douche / toilet combinaties verdeeld over 2 verdiepingen.

Op de begane grond bevindt zich een groot lokaal (het Welpenlokaal), een kleine lokaal (het Beverlokaal), keuken, 2 wc’s en 2 wc/douche combinaties. Op de eerste verdieping zijn 2 grote lokalen (het Watergidsenlokaal en het Zeeverkennerslokaal), een klein lokaal (het Wilde Vaart lokaal – dit lokaal wordt niet verhuurd) en 2 wc’s aanwezig.

Wil je ons gebouw huren, of heb je vragen over het gebouw?

Of mail je vraag naar: verhuur@radboudgroep.nl

Welpenlokaal

Zeeverkennerslokaal

Watergidsenlokaal

Beverslokaal

Keuken

Overige ruimtes en de omgeving

Wil je ons gebouw huren, of heb je vragen over het gebouw?

Of mail je vraag naar: verhuur@radboudgroep.nl