Boven de 20 en toch interesse om een nieuwe hobby te starten? In Amsterdam gaan studeren en geen tijd meer voor je scoutinggroep thuis? Kom dan bij de Loodsen van de Radboudgroep kijken!

We hebben elke eerste vrijdag van de maand opkomst op het clubhuis vanaf 20.00 uur. Gezellig met z’n allen bij elkaar met het spelen van Oudhollandse spelletjes, een bezoekje aan een escaperoom of een barbecue, alles is mogelijk. We zijn een relaxed groep die het gezellig vindt als er anderen komen kijken.

Ook al hebben we niet de opkomst op de zaterdag als de rest van de groep aanwezig is, we zijn toch actief bezig met het helpen organiseren van grotere activiteiten binnen de groep en mee te helpen met de jaarlijkse acties om wat extra geld te genereren. Daarmee betalen we uitjes tijdens de opkomsten maar ook een zomerkamp of een survivalweekend in de Ardennen. Ook een groot kamp als het Nawaka helpen we door als medewerkers aan de slag te gaan.

Schroom dus niet als je denkt dat een nieuwe hobby of een nieuwe groep vrienden te laat is, bij ons ben je van harte welkom!